Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ocak 2018 - 21:43 Yorum: 0

Silahlı saldırıya 3 tutuklama

Samsun'da bir cibe silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklanırken, 1 kişi savcıdan, 2 kişi ise mahkemece adli kontrol...

Silahlı saldırıya 3 tutuklama

Samsun'da bir cibe silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklanırken, 1 kişi savcıdan, 2 kişi ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.M.'nin (43) içinde bulunduğu seyir halindeki cibe silahlı saldırı düzenlendi. Aracın içinde bulunan K.M. saldırıyı yara almadan atlatırken, kurşunun isabet ettiği araçta maddi hasar meydana geldi. Polis olay yerinden otomobil ile kaçmak isteyen S.S. (27), A.Ş. (25) ve Y.A. (19) adlı kadını yakalayarak gözaltına aldı, 3 kişi ise kaçtı. Polis 1 adet tabanca ele geçirdi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili S.D. (39), Y.E.A. (20) ve Ü.K.'yi (32) 1 adet pompalı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Polisteki sorguları tamamlanan 1'i kadın 6 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren Y.A. adlı kadın serbest bırakılırken, diğer şahıslar ise nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.D., Y.E.A. ve Ü.G. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, S.S. ve A.Ş. ise adli konrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber