Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Aralık 2021 - 16:33 Yorum: 0

Silahlı tehditten aranan şahıs tutuklandı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde "Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme" ve "Silahla Tehdit" suçlarından hakkında yakalama kararı olan şahıs...

Silahlı tehditten aranan şahıs tutuklandı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde "Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme" ve "Silahla Tehdit" suçlarından hakkında yakalama kararı olan şahıs Şehzadeler ilçesinde jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesinde bugün saat 10.30 sıralarında jandarma tarafından gerçekleştirilen önleyici kolluk devriyesi sırasında kimlik kontrolü yapılan M.T. (40) isimli şahsın Akhisar İlamat ve İnfaz Bürosunca, "Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme" ve "Silahla Tehdit" suçlarından yakalama kararı olduğu tespit edildi. Yakalanan M.T. Manisa adliyesine sevk edilirken, mahkemece tutuklanarak Manisa E Tipi Cezaevine sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber