Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 10 Nisan 2021 - 13:03 Yorum: 0

Silajlık mısır çeşit demonstrasyonlarına ait tohumlar teslim edildi

Silajlık Mısır Yetiştiriciliğinin Damla Sulama Yöntemiyle Çiftçilere Gösterilmesi" amaçlı demonstrasyonlarda kullanılacak mısır tohum çeşitleri çiftçilere...

Silajlık mısır çeşit demonstrasyonlarına ait tohumlar teslim edildi

Silajlık Mısır Yetiştiriciliğinin Damla Sulama Yöntemiyle Çiftçilere Gösterilmesi" amaçlı demonstrasyonlarda kullanılacak mısır tohum çeşitleri çiftçilere teslim edildi.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi ve Lüleburgaz İlçe Müdürlüğünce programa alınan "Silajlık Mısır Yetiştiriciliğinin Damla Sulama Yöntemiyle Çiftçilere Gösterilmesi" amaçlı demonstrasyonlarda kullanılacak mısır tohum çeşitleri çiftçilerimize teslim edildi.

Hayvan beslemesindeki değeriyle ön plana çıkan ve Tarım ve Orman Bakanlığı Sakarya Mısır Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden temin edilen Ada, Aga, Hacıbey ve Samada mısır tohum çeşitlerinin yetiştiriciliği demonstrasyonu, bölge hayvan yetiştiricilerince görülmesi ve ekiminin yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Nisan ayı sonlarına doğru kurulacak olan demonstrasyon Ağustos sonu-Eylül başlarında tarla günü ile hasadı yapılacak.

Silajlık mısır çeşit demonstrasyonlarına ait tohumlar teslim edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber