Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 11:18 Yorum: 0

Şile Belediyesi’nden ‘çevreci eğitim’ desteği

Şile Belediyesi, en fazla atık pil toplayan Balibey İlkokulu'na yazıcı hediye etti.

Şile Belediyesi’nden ‘çevreci eğitim’ desteği

Şile Belediyesi, en fazla atık pil toplayan Balibey İlkokulu'na yazıcı hediye etti.

Şile Belediyesi başlatmış olduğu proje ile Şile genelinde en fazla atık pil toplayan okula yazıcı hediye ediyor. Bu yıl Balibey İlkokulu en fazla atık pil toplayarak Şile Belediyesi'nin hediyesi yazıcıyı almaya hak kazandı. Öğrenciler ve okullara, azami düzeyde destek sağlayan Şile Belediyesi bu proje ile hem okullara destek oluyor hem de temiz çevre kurmak için çalışmalarını devam ettiriyor.

"Eğitimde sorumluluk hepimizin"

Öğrencilerin milletin ve ülkenin geleceği olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, "Öğrencilerimiz bizim teminatımızdır. Onların eğitimleri, başarıları bizleri de gururlandırır. Öğrencilerimizin eğitimi sadece milli eğitim müdürlüğünün üzerine düşen bir yük değil, ülkemizin, milletimizin ve öğrencilerimizin geleceği için her bireyin elini taşın altına koyması gereken bir sorumluluktur. Şile Belediyesi olarak azami düzeyde öğrencilerimizin eğitimlerine destek olmaya çalışıyoruz. Atık pillerimizle de hem çevremizi, çocuklarımızın yaşam alanlarını temiz tutuyoruz, hem de okullara yaptığımız yazıcı desteği ile öğrencilerimizin bilgiye daha kolay ulaşmasını hedefliyoruz" sözleri ile eğitimin önemini ve herkes tarafından desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber