Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Aralık 2014 - 16:18 Yorum: 0

Şile'de kaybolan öğretmeni arama çalışmaları

Fatih Tabakoğlu'nun arama çalışmalarına ÇOMÜ sualtı ekipleri de destek veriyor

Şile'de kaybolan öğretmeni arama çalışmaları

ÇANAKKALE (AA) - Balık tutmak için 15 gün önce evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan müzik öğretmeni Fatih Tabakoğlu'nu arama çalışmalarına Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) sualtı ekipleri de destek vermeye başladı.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner'in talimatıyla bölgeye giden ekibin, sualtı scotter cihazı ile arama bölgesini genişlettiği yapılan aramalar neticesinde kayıp öğretmenin yanında getirdiği ikinci olta takımı ile öğretmenin kaybolduğu düşünülen bölgeye 30 metre mesafe de kayalara sıkışmış olarak bulunduğu belirtildi.

Sualtı ekibi sorumlusu ve sanayi dalgıç eğitmeni Tekniker Çetin Kedioğlu, burada yaptığı açıklamada, Fatih Tabakoğlu'nun kaybolduğu belirlenen bölgede geniş bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Bu aramada önemli verilere ulaştıklarını anlatan Kedioğlu, "Aramalar sırasında, Tabakoğlu’nun yanında getirdiği diğer olta takımını bulduk. Fakat Tabakoğlu’nun bu bölgede olmadığı kanısına vardık. Bu sebeple Karadeniz’e özgü deniz hareketlerini de göz önünde bulundurarak ekipler ile arama bölgesini daha da genişlettik” diye konuştu.

Tabakoğlu'nun arama çalışmaları Şile Karaburun mevkisinde sürüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber