Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Nisan 2014 - 12:28 Yorum: 0

Silifke Belediye Başkanı Turgut muhtarlarla buluştu

MERSİN (AA) - Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, mahalle muhtarlarıyla buluştu.Turgut, Muhtarlar Derneği Silifke Şube Başkanlığı tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda...

Silifke Belediye Başkanı Turgut muhtarlarla buluştu

MERSİN (AA) - Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Turgut, Muhtarlar Derneği Silifke Şube Başkanlığı tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, hizmetler için kim oy vermiş kim vermemiş gibi bir ayrım yapılmasının söz konusu olmadığını kaydetti.

Silifke sınırları içerisinde yaşayan herkese kendilerine oy vermiş gözüyle baktığını ifade eden Turgut, "İnsanlara gönül gözümüzle bakıyoruz. Öncelikli olarak belediyede yönetimimizi oluşturup, birim ve daire müdürlerimizin görev dağılımını yapmak istiyoruz" dedi.

Öncelikli olarak gerçekleştirilmesi gereken hizmetlerin olduğunu vurgulayan Turgut, “İçme suyu, sulama suyu ve sağlık gibi hizmetler alanında çalışmalarımıza başladık. Kısa zamanda bu birimler faaliyete geçecek ve muhtarlarımızın hizmetlerine sunulacaktır. Herkes hizmeti ziyadesiyle alacaktır" diye konuştu.

Turgut, belirli aralıklarla muhtarlarla buluşmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Muhtarlar Derneği Silifke Şube Başkanı Hayati Akdeniz de artık yeni bir döneme girildiğini belirterek, tüm muhtarların en iyi hizmeti vermek için çaba gösterdiğini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber