Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 09:33 Yorum: 0

Silifke Belediyesi Basketbol takımı kuruldu

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Belediyesi Kültür Sanat Doğa ve Amatör Spor Kulüpleri Derneği çatısı altında kurulan basketbol takımını...

Silifke Belediyesi Basketbol takımı kuruldu

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Belediyesi Kültür Sanat Doğa ve Amatör Spor Kulüpleri Derneği çatısı altında kurulan basketbol takımını ilçe basınına tanıttı.

Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını, Silifke'de bir çok sportif faaliyete yer verebilmek için yeni bir dernek kurduklarının altını çizen Başkan Turgut, "Silifke'de sportif alanda büyük bir potansiyel var. Bizlerde var olan potansiyeli harekete geçirmek için yeni bir dernek oluşturduk. Derneğimiz bünyesinde bugün yeni bir basketbol takımı kurduk. Bu takımla birlikte diğer sportif alanlarda gençlerimize destek vermeye çalışacağız. Silifke Belediye Basketbol takımımız Ekim ayı sonunda bölgesel ligde ilk maçına çıkacak" dedi.

Takımı kurarken bu yıl için bir hedef koymadıklarını belirten Turgut, "Bu yıl takımımızı oturtup gelecek yıllar için profesyonel düzeyde bir takım oluşturacağız. Her sene üstüne koyarak devam edeceğiz. Büyük başarılara imza atacağız. Basketbolun kaynağı okullarımız. Ama eğitim sistemi öyle bir hale geldi ki bizde veli olarak bunu görüyoruz. Çocuklarla ilgili planlama yaparken alacakları kurs ve dershane gibi şeylerle zamanı dolduruyoruz. Spora çok fazla zaman ayırmıyoruz. Ama bir gerçek var, eskiden ana baba çocukları yönetirdi, şimdiki dönemde çocuklar bizi yönetiyor. Biz bir takım oluşturup çocuklara gösterdiğimiz zaman onlar anne ve babalarını sürükleyecekler spor yapmak için. Silifke'nin nüfus ve yüz ölçümü ile amatör spor yapma potansiyeli çok yüksek. Bu potansiyeli ortaya çıkarıp en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Bu arada arkadaşlarımız da büyük bir adımı atıyorlar. Silifke'de basketbolun yerleşmesinin öncülüğünü yapacaklar. Ben şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Kültür Müdürü Üstün Zaim başkanlığında kurulan Silifke Belediyesi Kültür Sanat Doğa ve Amatör Spor Kulüpleri Derneği çatısı altında kurulan basketbol takımının antrenörlüğünü ise Bilal Demirkan ve Ramazan Ratip Yücer yapacaklar.

Antrenör Bilal Demirkan, Silifke, Mersin ve diğer illerden alınan basketbolcular ile antrenmanların başladığını, takım oyuncularına çok güvendiğini ve bölgesel ligde başarılı olmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Demirkan, maç fikstürünün çekildiğini, maç tarihlerinin belli olmadığını ilk maçın ekim ayının sonunda yapılması planlandığını söyledi.

Silifke Belediyesi Basketbol takımı kuruldu

Silifke Belediyesi Basketbol takımı kuruldu

Silifke Belediyesi Basketbol takımı kuruldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber