Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Eylül 2016 - 11:44 Yorum: 0

Silifke’de FETÖ operasyonu: 18 gözaltı

Mersin'in Silifke ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında eski belediye başkanının da aralarında...

Silifke’de FETÖ operasyonu: 18 gözaltı

Mersin'in Silifke ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında eski belediye başkanının da aralarında olduğu 18 kişi gözaltına alındı.

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Silifke Emniyet Müdürlüğü ekipleri çeşitli adreslere operasyon düzenledi. FETÖ'ye yönelik operasyonda, aralarında eski Atakent Belediye Başkanı Hasan Usta, turizmci iş adamları ve meclis üyesinin de bulunduğu iddia edilen 18 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 18 kişinin Silifke Emniyet Müdürlüğü'nde sorgularının sürdüğü öğrenilirken, soruşturma kapsamında göz altıların sürebileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber