Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Aralık 2014 - 12:23 Yorum: 0

Silifke'de ücretsiz kurslara ilgi

MERSİN (AA) - Silifke ilçesinde Kültür Müdürlüğü tarafından 486 kursiyere resim, tiyatro ve halk oyunları kursu veriliyor.Kültür Müdürlüğü'nde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerleri...

Silifke'de ücretsiz kurslara ilgi

MERSİN (AA) - Silifke ilçesinde Kültür Müdürlüğü tarafından 486 kursiyere resim, tiyatro ve halk oyunları kursu veriliyor.

Kültür Müdürlüğü'nde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerleri ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, kurslarda resim, tiyatro ve halk oyunları eğitimleri verildiğini söyledi.

Turgut, atıl durumdaki Sergi Sarayı'nın, bakım ve onarımını yapılarak Kültür Müdürlüğü ile nikah salonu olarak faaliyet göstermeye başladığını ifade ederek, "Bu yenilik vatandaşlarımız tarafından olumlu karşılanıyor. İlçe halkımız artık kültürüne ve ilçesine yakışır bir binada hizmet alıyor. Ayrıca binamızda ki bu çalışmaların yanı sıra halkımıza ücretsiz olarak sunduğumuz kurs imkanlarımız da genç yaşlı herkesin büyük ilgisini gördü" dedi.

Kurslarda toplamda 486 kursiyerin eğitim aldığını kaydeden Turgut, bu kursların, vatandaşların sosyal aktiviteler yapmasını sağladığını belirtti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber