Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 24 Mayıs 2017 - 10:30 Yorum: 0

Silifkeli gençler Buray ile coştu

44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nin 4. gününün akşamında, pop müziğin sevilen sanatçılarından Buray sahne aldı ve en sevilen şarkılarını...

Silifkeli gençler Buray ile coştu

44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nin 4. gününün akşamında, pop müziğin sevilen sanatçılarından Buray sahne aldı ve en sevilen şarkılarını Silifkeliler için seslendirdi.

Genç sanatçı verdiği konserle, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken, konseri izleyen binlerce hayranı, ünlü sanatçının şarkılarına eşlik etti. "Aşk mı lazım" isimli parçasıyla konsere başlayan Buray, "Seni Sevmiyorum Artık", "Sen Sevda Mısın", "Kimsenin Suçu Yok" isimli şarkıları başta olmak üzere çok sayıda şarkısını seslendirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü sanatçıya, günün anısına Müzik ve Folklor Festivali plaketi armağan edildi. Sanatçıya plaketini Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ile beraber sahneye çıkan genç hayranı Mehmetcan Turgut verdi.

Silifke'de konser vermekten çok büyük mutluluk duyduğunu belirten ünlü sanatçı Buray, Belediye Başkanı Turgut ve hayranı Mehmetcan Turgut'a teşekkür etti.

Türkiye'de ilk gördüğü şehrin Silifke olduğunu belirten Buray, "Kıbrıs'ta yaşadığım için 11 yaşında iken Türkiye'ye ilk gelişimde Silifke'ye geldim. Buranın bende o nedenle önemi çok fazladır. Ayrıca teyzem de Silifke'de yaşıyor. Sevdiklerimin ve sevenlerimin olduğu bu şehri bu gün bir kez daha sevdim" dedi.

Başkan Mustafa Turgut da, "Sizin gibi değerli sanatçılarımızı Uluslararası Müzik ve Folklor Festivalimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber