Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Silopi'de Atatürk Anadolu Lisesi'nin projesi kabul edildi

ŞIRNAK (AA) - Silopi'de Atatürk Anadolu Lisesi’nin "Herkes için Teknoloji Projesinin Ulusal Ajans tarafından kabul edildiği bildirildi.Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik...

Silopi'de Atatürk Anadolu Lisesi'nin projesi kabul edildi

ŞIRNAK (AA) - Silopi'de Atatürk Anadolu Lisesi’nin "Herkes için Teknoloji Projesinin Ulusal Ajans tarafından kabul edildiği bildirildi.

Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülmekte proje bin 658 başvurusu arasından seçildiği belirtildi.

Projeyi hazırlayan Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hadi Şakı, yaptığı açıklamada,  projenin personel hareketliliği, teknoloji eğitimi ve yurt dışında eğitimlerine dönük olduğunu söyledi.

Şakı şöyle konuştu:

“Her branştan ayrı ayrı öğretmenlerimiz Çek Cumhuriyetinin Prag, İspanyanın Madrid ve Fransa'nın Paris kentinde teknoloji eğitim seminerini alacaklardır. Önemli olan bu projede teknoloji eğitimini aldıktan sonra bu teknoloji eğitimini yaygınlaştırmalıdır. Bütün öğretmenlerimizin de bu projeden yararlanmasını sağlamasıdır. Okulumuzda Fatih Projesine düzenli olarak akıllı tahtalar bulunmakta ve kullanılmaktadır. Bu proje ile birlikte daha detaylı bir şekilde Avrupa'daki uygulamaları görüp okulumuzda da uygulaması yapılacaktır."

Projeden yaralanan Hüseyin Demir ise, Çek Cumhuriyetinin Prag kentinde 5 gün kaldıklarını ifade ederek, Almanya ve Yunanistan'da 7 öğrencin de kurs gördüğünü söyledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber