Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 00:03 Yorum: 0

Silopi'de basın açıklaması

ŞIRNAK (AA) - Silopi’de, Yükseköğretime Geçiş Sınavının (YGS) ilçede yapılmadığı gerekçesiyle bir grup tarafından basın açıklaması düzenlendi.Sanat Sokağında, aralarında Cudi...

Silopi'de basın açıklaması

ŞIRNAK (AA) - Silopi’de, Yükseköğretime Geçiş Sınavının (YGS) ilçede yapılmadığı gerekçesiyle bir grup tarafından basın açıklaması düzenlendi.

Sanat Sokağında, aralarında Cudi Ekoloji ve Kültür Derneği ve bazı sendika temsilcileri ile öğrencilerin bulunduğu grup adına açıklama yapan Cudi Ekoloji ve Kültür Derneği Başkanı Fadıl Tay, yapılan değişiklikten dolayı maddi imkanı olmayan öğrencilerin mağdur edildiğini söyledi. 

Değişikliğin düzeltilmesini istediklerini belirten Tay, şöyle dedi:

"Sınava bir hafta kala yapılan bu değişiklilik tüm öğrencilerimizi mağdur etmiştir. Yıllardır yaşanan olaylardan dolayı öğrencilerimiz tam anlamıyla hazırlanamazken şimdi de ÖSYM'nin yaptığı yer değişikliliği öğrencilerimizin psikolojisini bozmuştur. Yaklaşık 4 bin 500 öğrencimiz, farklı yerlerde sınava girmek zorunda kalmıştır. Bu öğrencilerimiz gittikleri yerlerde barınma sorunu da yaşayacak. Bu yer değişikliliğini düzeltmesini istiyoruz."

Açıklamanın ardından grup dağıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber