Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Ocak 2018 - 12:38 Yorum: 0

Silopi’de cadde onarım çalışmaları devam ediyor

Şırnak'ın Silopi Belediyesince ilçe merkezinde yürütülen çalışmaları hızla devam ediyor.

Silopi’de cadde onarım çalışmaları devam ediyor

Şırnak'ın Silopi Belediyesince ilçe merkezinde yürütülen çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye ekiplerince ilçe merkezinde cadde ve kaldırım inşa çalışmalarını özveri ve kararlılık ile yürütüyor.

Silopi merkezinde bulunan ve İpekyolu'ndan sonraki en uzun cadde olan 63'üncü Cadde'de asfalt döküm işi ile kaldırım çalışmaları aynı an da yürütülüyor. Silopi belediyesine ait iş makinelerince kaldırılan parke taşlarının ardından cadde düzenlemesi yapıldı. Daha sonra da dökülen TMT'den sonra silindir iş makinesi TMT baskısını yaptı. İşyerleri önünde bulunan ve düzensiz olan kaldırımlar tek tek sökülerek tek hiza haline getirildi. Silopi belediyesince kısa sürede dökülecek olan sıcak asfalt çalışlarının ardından yeni kaldırım taşları döşenerek yaya geçidi için modern kaldırımlar hayata geçirilecek. Daha sonra Silopi belediyesince yeni ışıklandırma direkleri ile çarşı merkezi gece geç saatlerde gündüzü aratmayacağı belirtildi.

Silopi Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Savaş Konak'ın özverili ile iş takibi yapması ve personelleri yönlendirmesi sonucu ilçe merkezimiz modern şehir planına uygun bir görünüm sergileyeceği, ayrıca İpekyolu'nun ardından ilçenin en uzun caddesi olan 63'üncü cadde, bazı acil durumlar da ya da İpekyolu üzerinde yapılan her hangi bir çalışmadan ötürü aktif bir şekilde kullanılabilir hale getirileceği bildirildi.

Silopi’de cadde onarım çalışmaları devam ediyor

Silopi’de cadde onarım çalışmaları devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber