Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Silopi'de "Duymayan Kulak Kalmasın Projesi"

ŞIRNAK (AA) - Silopi'de "Duymayan Kulak Kalmasın Projesi" ile minik sporcular müzik aletlerinin tanıtımı yapıldı.Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’ndaki etkinlikte minik...

Silopi'de 'Duymayan Kulak Kalmasın Projesi'

ŞIRNAK (AA) - Silopi'de "Duymayan Kulak Kalmasın Projesi" ile minik sporcular müzik aletlerinin tanıtımı yapıldı.

Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’ndaki etkinlikte minik sporculara konser veren öğretmenler, müzik aletlerini tanıttıktan sonra hep birlikte halay çekti.

Proje danışmanı Mustafa Albayrak, Duymayan Kulak Kalmasın Projesinin hızla devam ettiğini belirterek, eğitimin sadece okullarda değil spora yönelen öğrencilere de verildiğini söyledi.

Albayrak, "Çocuklar çok eğlendi. Burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizleri çok güzel ağırladılar. Projemiz sadece okullardaki öğrencilere değil bütün öğrencilere hitap eden bir proje olarak devam etmektedir" dedi.

Minik sporculardan Laleş Aybi de, çok eğlendiklerini ve müzik öğretmenlerine teşekkür ettiğini söyledi.

Halime Ergin ise, tanıtılan müzik aletlerinin ilgisini çektiğini dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber