Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Silopi'de "Duymayan Kulak Kalmasın Projesi"

ŞIRNAK (AA) - Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, Yenişehir Ortaokulu ziyaretinde "Duymayan Kulak Kalmasın Projesi' kapsamında düzenlenen konsere katıldı.Silopi Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim...

Silopi'de 'Duymayan Kulak Kalmasın Projesi'

ŞIRNAK (AA) - Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, Yenişehir Ortaokulu ziyaretinde "Duymayan Kulak Kalmasın Projesi' kapsamında düzenlenen konsere katıldı.

Silopi Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen projede müzik öğretmenleri Yenişehir Ortaokulunda müzik aletlerini tanıtıp, konser verdi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Aydınoğlu ile birlikte okulu ziyaret eden Kaymakam Arıkan, konser sonrası projede görev alan öğretmenlerle bir araya gelerek, bilgi aldı. 

Aydınoğlu, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde okullarda okuyan öğrencilere yönelik "Duymayan Kulak Kalmasın" adı proje geliştirdiklerini söyledi.

İlçe genelindeki tüm okulları ziyaret ederek, müzik eğitimi vereceklerini anlatan Aydınoğlu, "Bu projede tamamen ilçemizde görev yapan müzik öğretmenleri görev aldı. Okullarımızda öğrencilerimiz ile bir araya gelerek, çeşitli müzik aletlerini tanıtacağız. Hem müziği sevdireceğiz, hem öğreteceğiz" dedi.

Kaymakam Arıkan ise ilçede projelerin arttırılması gerektiğini ve bu konuda her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber