Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Silopi'de iki engelli kardeş için tekerlekli sandalye talebi

ŞIRNAK (AA) - Silopi'de bir aile bedensel engelli iki çocukları için hayırseverlerden tekerlekli sandalye yardımı çağrısında bulundu.Doğuştan bedensel engelli Semra ve Emre Oktar kardeşlerin...

Silopi'de iki engelli kardeş için tekerlekli sandalye talebi

ŞIRNAK (AA) - Silopi'de bir aile bedensel engelli iki çocukları için hayırseverlerden tekerlekli sandalye yardımı çağrısında bulundu.

Doğuştan bedensel engelli Semra ve Emre Oktar kardeşlerin yürüyemediklerini belirten anne behiye Oktar, maddi durumlarının elverişsiz olması sebebiyle çocuklarına tekerlekli sandalye alamadıklarını söyledi.

İki çocuğunun ihtiyaçlarını gideremedikleri için zor durumda olduklarını ifade eden Oktar, "Tuvalet evin avlusunda olduğu için çocukları kucağımda taşıyorum. Maddi imkanımız olmadığı için çok zorluk çekiyoruz. Eşim çalışmıyor. Duyarlı insanlar bize yardım etsin" dedi.

Öte yandan Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer de, Oktar ailesini ziyaret ederek, ailenin sorunlarını dinledi.

Hayırseverlerin aileye yardım etmesini istediklerini anlatan Süer, "Semra kardeşimiz dışarıyı görmek istiyor. Kızımızın bizden talebi motorlu sandalyedir. Duyarlı vatandaşlarımızın imkanı varsa böyle bir yardımda bulunsunlar. Kardeşlerimizin tekerlekli sandalyeleri yoktur. Bu bizim bir ayıbımızdır. Evde bir özürlü fert varsa diğerlerinin de psikolojileri bozulur" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber