Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 16:58 Yorum: 0

Silopi'de Kültürlü Sporcu Kütüphanesi açılıyor

ŞIRNAK (AA) - Silopi İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde Kültürlü Sporcu Kütüphanesi açılacağı bildirildi.Müdürlüğü binasında kurulacak olan kütüphane için...

Silopi'de Kültürlü Sporcu Kütüphanesi açılıyor

ŞIRNAK (AA) - Silopi İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde Kültürlü Sporcu Kütüphanesi açılacağı bildirildi.

Müdürlüğü binasında kurulacak olan kütüphane için yurdun çeşitli yerlerinden kitap gelmeye devam ediyor. Kütüphaneye en büyük desteğin Galatasaray Liv Hospital ve Milli Takım oyuncusu Sinan Güler'den geldiği açıklandı.

 

Silopi İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Lokman Ekinci, yaptığı açıklamada, kütüphane için başlatılan kitap kampanyasına Güler'den destek gelmeye devam ettiğini söyledi.

Kütüphanenin açılışına Güler'in katılacağını ifade eden Ekici, "Güler ayrıca kütüphanemize masa sandalye dolap ve projektör gibi önemli desteklerde bulunacaklar. Kütüphanemizin yaptığı katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kültürlü Sporcu Kütüphanesi için Sportif Eğitim Uzmanı Enver Yılmaz büyük uğraşlar verdi kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber