Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ağustos 2016 - 18:28 Yorum: 0

Silopi’de PKK ve FETÖ protestosu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve terör örgütü PKK düzenlenen ortak basın açıklaması ile protesto edildi.

Silopi’de PKK ve FETÖ protestosu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve terör örgütü PKK düzenlenen ortak basın açıklaması ile protesto edildi.

Silopi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasına AK Parti il ve ilçe teşkilatı, Hüda-Par ilçe teşkilatı, Şoförler Odası, Kamu Sen, Türk Eğitim Sen ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve dernek temsilcileri katıldı. Toplanan kalabalık adına basın açıklamasını AK Parti İl Başkanı Mehmet Aşan okudu. 15 Temmuz darbe girişiminde amaçlarına ulaşamayan şer odaklarının bu başarısızlıklarını terör saldırıları devreye sokarak örtmeye çalıştıklarını belirten Aşan, "Özellikle son günlerde bölgemizde yaşanan terör olayları ortada iken bizim de Şırnak'ta bu teröre ve teröristlere karşı sesiz kalmamız mümkün değildi. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırılar karşısında milletimizin gösterdiği dayanışma ve kararlılık teröre karşı vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır. 15 Temmuz başarısız darbe teşebbüsü ile beraber FETÖ ve PKK terör örgütlerinin aynı üst akıl piyonu oldukları ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz'da gazi meclisimizi bombalayan millet evlatlarına silah kullanan üniformalı teröristler ile yıllardır ortak vatanımızın her yanında ve dün Van, Elazığ, Bitlis, Diyarbakır'da güvenlik güçlerine saldıran masum insanları katleden eli kanlı hainler arasında hiçbir fark yoktur. Terör örgütlerinin isimleri ve söylemleri değişse de Türkiye düşmanlığı olduğu gerçeği hiçbir zaman değişmeyecektir. Her iki terör örgütü de gerçekleştirdiği kanlı saldırılar ile ülkemizin varlığını vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü istiklalini ve istikbalini hedef almaktadır. FETÖ'cü terör örgütü ile ülkemizi parçalamayı milletimizi birbirine düşürmeyi amaçlayan ancak başaramayan hainler şebekesi yüzünü ve gözünü PKK terör örgütüne çevirmiştir. Tüm terör örgütlerine onların ağa babalarına buradan hep birlikte sesleniyoruz. Öldürmekten vazgeçin yolunuz çıkmaz yoldur. Milletimiz müsterih olsun. Türkiye hiçbir terör örgütü karşısında diz çökmeyecektir. Tarih terör ve teröristle mücadelede millet adına mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin hep gönlünde ve arkasındayız. Lanet olsun PKK'ya, FETÖ'ye, DAİŞ'e, PYD'ye tüm terör örgütlerine. Lanet olsun teröristlere, teröre karşı taşeronluk yapanlara. Lanet olsun bütün terör, teröriste terör diyemeyen gözü dönmüşlere. Biz buradayız. Biz hep birlikte Türkiye'yiz" dedi.

Basın açıklamasının sonunda grup sessizce dağıldı.

Silopi’de PKK ve FETÖ protestosu

Silopi’de PKK ve FETÖ protestosu

Silopi’de PKK ve FETÖ protestosu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber