Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:29 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler18:29 Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor18:26 JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı17:56 Direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı17:56 Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un antrenmanına çıktı17:52 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı
Türkiye 21 Mayıs 2019 - 10:28 Yorum: 0

Silopi’de siyer sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi

Anadolu Gençlik Derneği tarafından (AGD) Şırnak'ın Silopi ilçesinde düzenlenen iftar programıyla siyer sınavında dereceye giren öğrenicilere ödülleri...

Silopi’de siyer sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi

Anadolu Gençlik Derneği tarafından (AGD) Şırnak'ın Silopi ilçesinde düzenlenen iftar programıyla siyer sınavında dereceye giren öğrenicilere ödülleri verildi.

AGD Silopi temsilciliği tarafından iftar programı düzenlendi. Programa, Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı İbrahim Halil Sugözü, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Bekir Gündoğmuş, AGD il temsilcisi Emin Tatar, siyasi parti temsilcileri, Talasemi Derneği Başkanı Nurullah Bartan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, selamlama konuşmasıyla devam etti. Ezanın okunmasıyla açılan iftarın ardandan AGD'nin ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği, siyer sınavında ilçe geneli ilk üçe giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Programa katılanlara ve programda emeği geçenlere teşekkürlerini ileten AGD Silopi temsilcisi Sıddık Akyasan, programın hayırlara vesile olmasını diledi. Ramazan ayının Müslümanların birliğine, kardeşliğine ve diriliğine olmasına vesile olmasını dileyen Akyasan, bu tür hayırlı çalışmalar ile sahada aktif olduklarını ve bundan sonraki zamanlarda da aktif olacaklarını aktardı.

Program okunan dua ile sona erdi.

Silopi’de siyer sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi

Silopi’de siyer sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber