Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Ocak 2018 - 12:38 Yorum: 0

Silvan’da ‘Evde Eğitim ve Destek Eğitim Odası’ semineri

Diyarbakır'ın Silvan Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Evde Eğitim Hizmetleri ve Destek Eğitim Odası ile ilgili okul müdürlerine semine verildi.

Silvan’da ‘Evde Eğitim ve Destek Eğitim Odası’ semineri

Diyarbakır'ın Silvan Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Evde Eğitim Hizmetleri ve Destek Eğitim Odası ile ilgili okul müdürlerine semine verildi. Seminere Silvan'daki bütün okul ve kurum yöneticileri katıldı.

Silvan Kültür Merkezi'nde Silvan Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa'nın katılımıyla Okul Müdürlerine yönelik Özel Eğitim Semineri yoğun ilgi gösterildi.

Seminer Silvan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mehmet Murat Bayancuk'un açılış konuşmasıyla başladı. Müdür Bayancuk, yaptığı konuşmada düzenlenen seminerin Evde Eğitim Hizmetleri ve Destek Eğitim odası ile ilgili olduğundan söyledi. Seminerin Silvan Rehberlik ve Araştırma Merkezinde görev yapan Özel Eğitim Öğretmeni Bilal Bingöl, tarafından gerçekleştirileceği, kısa zamanda Silvan Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinin de faaliyete geçmesiyle özel eğitim alanında önemli bir adımın daha atıldığını dile getirdi.

Seminerde Bingöl, Evde Eğitim Hizmetleri ve Destek Eğitim Odası ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Bingöl, iyilik temennisi ve dilekleriyle semineri sona erdi.

Silvan’da ‘Evde Eğitim ve Destek Eğitim Odası’ semineri

Silvan’da ‘Evde Eğitim ve Destek Eğitim Odası’ semineri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber