Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ekim 2014 - 16:23 Yorum: 0

Silvan'da okullarda ücretsiz destek ve yetiştirme kursları başladı

DİYARBAKIR (AA) -  Silvan'daki okullarda  Örgün ile Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının başladığı bildirildi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ensari, "Milli Eğitim...

Silvan'da okullarda ücretsiz destek ve yetiştirme kursları başladı

DİYARBAKIR (AA) -  Silvan'daki okullarda  Örgün ile Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının başladığı bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ensari, "Milli Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi" kapsamında okullarda ücretsiz kursların açıldığını söyledi.

Kurslarda görev alan 330 öğretmenin, 3 bin 710 öğrenciye kurs verdiğini kaydeden Ensari, şöyle dedi:

"Eğitim başarısını dershanelere ihtiyaç duyulmadan 'eşitlik' ilkesiyle hareket ederek en üst noktaya çıkarmak amacındayız. Bunun için donanımlar yeterli olduğu gibi fedakar öğretmenlerimiz de kurslarımıza yoğun ilgi gösterdi."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber