Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ekim 2014 - 14:08 Yorum: 0

Silvan'da stajyer öğretmenlere temel eğitim kursu

DİYARBAKIR (AA) - Silvan Milli Eğitim Müdürlüğünce stajyer öğretmenler için temel eğitim kursu düzenlenecek.Silvan Kaymakamlığı Kültür Merkezi'nde 3 Kasım'da gerçekleştirilecek kursta...

Silvan'da stajyer öğretmenlere temel eğitim kursu

DİYARBAKIR (AA) - Silvan Milli Eğitim Müdürlüğünce stajyer öğretmenler için temel eğitim kursu düzenlenecek.

Silvan Kaymakamlığı Kültür Merkezi'nde 3 Kasım'da gerçekleştirilecek kursta öğretmenlere 18.00- 22.00 arasında eğitim verilecek.

Kursa katılacak stajyer öğretmenler, devlet memurları mevzuatı, anayasa, kamu hizmeti, resmi yazışmalar, Atatürk İlke ve İnkılapları, milli güvenlik bilgisi, hizmette verimlilik, Türkçe dil bilgisi, halkla ilişkiler ve insan hakları konularında bilgilendirilecek.

16 Kasım'da sona erecek kursa katılanlara değerlendirme sınavı yapılacak.

Mesleğe bu yıl başlayan öğretmen adaylarının sınav sonuçları ve ilköğretim müfettişlerinin eğitim yılı içinde yapacağı değerlendirmeler sonunda Devlet Memurları Kanununa göre asaletlerine kavuşacağı belirtildi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ensari de yaptığı açıklamada, stajyer öğretmenlerin yapılacak sınavın ardından motivasyonlarını artırmak için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber