Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 27 Nisan 2018 - 10:28 Yorum: 0

Simav Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz Girgin, milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti

Kütahya'nın Simav ilçesinde 4 yıldır Belediye Meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Yılmaz Girgin, AK Parti'den Milletvekilliği...

Simav Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz Girgin, milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti

Kütahya'nın Simav ilçesinde 4 yıldır Belediye Meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Yılmaz Girgin, AK Parti'den Milletvekilliği aday adayı olabilmek için istifa etti.

Simav Belediye Başkanlığı nezdinde istifası kabul edildikten sonra, Kaymakamlık makamına istifa dilekçesini sunan Girgin, aday adaylığını Simav Ak Parti ilçe teşkilatında bir basın toplantısı ile duyuracağını ifade etti. Girgin " AK Parti'den Kütahya Milletvekilliği aday adaylığım için vermiş olduğum karar, Kütahya ve Simav için inşallah hayırlısı olur" dedi. (MEİ-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber