Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Ağustos 2018 - 11:33 Yorum: 0

Simav Çitgöl’de futbol turnuvası

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl Beldesi'nde halkın birlik, beraberlik ve bayramların coşku içinde kutlanmasına katkı sağlamak amacıyla, Belediye...

Simav Çitgöl’de futbol turnuvası

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl Beldesi'nde halkın birlik, beraberlik ve bayramların coşku içinde kutlanmasına katkı sağlamak amacıyla, Belediye Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak futbol turnuvası düzenleniyor.

Simav Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Sapmaz, sporun ve sporcunun dostu olan Çitgöl Belediye Başkanı Yüksel Ünal'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sapmaz, "Öncelikle Çitgöl Beldesine kazandırılan termal futbol halı sahasının tanıtımı için bir fırsat olacak turnuvaya katkıda bulunanlardan Allah razı olsun. Kurban bayramı futbol turnuvasının centilmenlik içinde geçmesini temenni ediyor, genç liderlerimize ve sporcularımıza iyi bayramlar diliyoruz" dedi. (MEİ-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber