Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 19 Eylül 2019 - 10:53 Yorum: 0

Simav SHMYO’da açılış dersi

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekoulu'nda, (SHMYO) Rektör Prof.

Simav SHMYO’da açılış dersi

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekoulu'nda, (SHMYO) Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu'nun katılımıyla açılış dersi programı gerçekleştirildi.

Rektör Kavuncu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) bünyesindeki Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'na (SHMYO) bu yıl yeni katılan öğrencileri tebrik ederek, verimli bir akademik yıl geçirmelerini diledi.

Kavuncu, "Üniversitemiz bünyesindeki tüm öğrencilerimizle olduğu gibi, sizlerle de sürekli iletişim halinde olacağız. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu çok önemli bir bölümde eğitim alacaksınız. Bu süreç içinde başarılı olmak için, düzenli bir çalışma gayreti içinde olmalısınız. Hepinize üstün başarılar dilerim" dedi.

Simav SHMYO’da açılış dersi

Simav SHMYO’da açılış dersi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber