Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 18 Ekim 2017 - 12:43 Yorum: 0

Simav’a 10. jeotermal kuyusu

Kütahya'nın Simav ilçesinin Eynal Kaplıcaları'nda, 10. jeotermal enerji kaynağı olarak açılan "EJ-2A Jeotermal Kuyusu" törenle hizmete girdi.

Simav’a 10. jeotermal kuyusu

Kütahya'nın Simav ilçesinin Eynal Kaplıcaları'nda, 10. jeotermal enerji kaynağı olarak açılan "EJ-2A Jeotermal Kuyusu" törenle hizmete girdi. Açılış törenine, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti Simav İlçe Başkanı Adil Biçer, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, belediye başkan yardımcıları, sondaj mühendis ve çalışanları katıldı.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Eynal kaplıcalarında yeni açılan EJ-2A sıcak su kuyusunun deneme üretimine başladığını belirtti. Özkan, "Yeni hizmete giren sıcak su kuyusu 540 metre derinliğinde olup, saniyede 35 litre kapasiteli ve 120 derece sıcaklığındadır. EJ-2A Kuyusu'nun açılmasında bize destek veren başta Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır olmak üzere, AK Parti Kütahya milletvekillerine, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürü Cengiz Erdem ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Jeotermal enerji kuyumuz hayırlı olsun" dedi. (MEİ-EFE)

Simav’a 10. jeotermal kuyusu

Simav’a 10. jeotermal kuyusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber