Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 16:48 Yorum: 0

Simav'da anaokulu öğrencilerine ormancılık dersi

KÜTAHYA (AA) - Simav ilçesinde, Gül Çocuk Anaokulu'nun yaz okuluna devam eden öğrencilerine İlçe Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından orman sevgisi anlatıldı.Yaklaşık 30 öğrenci...

Simav'da anaokulu öğrencilerine ormancılık dersi

KÜTAHYA (AA) - Simav ilçesinde, Gül Çocuk Anaokulu'nun yaz okuluna devam eden öğrencilerine İlçe Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından orman sevgisi anlatıldı.

Yaklaşık 30 öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan İlçe Orman İşletme Müdürlüğü'nde konuk eden ormancılar, çocuklara orman sevgisi, ormanın hayatımızdaki önemi ve ormanı korumanın yöntemlerini gösterdi.

Okul Müdürü Gülsen Uygun, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin minik öğrencilerin daha çabuk öğrenmelerini ve kavramalarını sağladığını söyledi.

Yaz okulunda değişik etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade eden Uygun, "Bugünkü etkinliğimizi de ormanları tanımak için ayırdık. Öğrencilerimiz ormanların yararları, ormanlara nelerin zarar verdiği ve ormanların nasıl korunacağı konusunda bilgi sahibi olmanın yanında, ağaçlar arasında çeşitli oyunlar oynayıp gönüllerince eğlendiler" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber