Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 19:23 Yorum: 0

Simav'da bardakta mısır satışı yasaklandı

KÜTAHYA (AA) - Simav ilçesinde, hijyen kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle İlçe Sağlık Kurulu kararı ile bardakta mısır satışı yasaklandı.Simav Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Eraş,...

Simav'da bardakta mısır satışı yasaklandı

KÜTAHYA (AA) - Simav ilçesinde, hijyen kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle İlçe Sağlık Kurulu kararı ile bardakta mısır satışı yasaklandı.

Simav Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Eraş, AA muhabirine, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve zabıta ekiplerinin halk sağlığının korunması adına ilçede denetim yaptığını söyledi.

Denetimde, Cumhuriyet Meydanı'nda bardakta satılan mısırın hijyen olmadığını belirlediklerini belirten Eraş, şunları kaydekki:

"Denetimde, mısırların uygun olmayan ortamda saklanan nebati yağ ile hazırlanarak satışa sunulduğu görüldü. Bunun yanı sıra satışa sunulan gıdanın hazırlandığı malzemelerle çalışanların el temizliğinde de sıkıntı tespit ettik. İlçe Sağlık Kurulu, bu şartları göz önünde bulundurarak, bardakta mısır satışını yasakladı. Bizler de bu yasağın delinmemesi için gerekli denetimleri yapacağız."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber