Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2014 - 18:08 Yorum: 0

Simav'da hacı adaylarına aşı yapıldı

KÜTAHYA (AA) - Simav ilçesinde, bu yıl hacca gidecek adaylara aşı yapıldı.İlçe Müftü Vekili Cengiz Oruç, yaptığı açıklamada, aşıların ilçe merkezi, belde ve köylerinden hacca gidecek...

Simav'da hacı adaylarına aşı yapıldı

KÜTAHYA (AA) - Simav ilçesinde, bu yıl hacca gidecek adaylara aşı yapıldı.

İlçe Müftü Vekili Cengiz Oruç, yaptığı açıklamada, aşıların ilçe merkezi, belde ve köylerinden hacca gidecek adaylara yapıldığını bildirdi.

Adayların mutlaka aşılarını yaptırmaları gerektiğini, aşı kartı olmayan hacı adaylarının Suudi Arabistan'a kesinlikle alınmayacağını belirten Oruç, "Bu aşılar, hacı adaylarını çeşitli hastalıklardan korunmaları amacıyla uygulanıyor. Aşı uygulaması Simav Toplum Sağlığı Merkezi ekipleri tarafından uygulanmaktadır" diye konuştu.

Merkez doktorlarından Ayşen Aksoy da uygulanan aşıların herbirinin, 10 doz olduğunu ve şu ana kadar 120 hacı adayına aşı yaptıklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber