Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 11:53 Yorum: 0

Simav'da "İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı"

KÜTAHYA (AA) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her ay rutin olarak gerçekleştirilen "İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı", bu ay Simav ilçesinde gerçekleştirildi.Eynal Kaplıcaları...

Simav'da 'İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı'

KÜTAHYA (AA) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her ay rutin olarak gerçekleştirilen "İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı", bu ay Simav ilçesinde gerçekleştirildi.

Eynal Kaplıcaları Toplantı Salonu'ndaki toplantıda konuşan, Simav Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, mevkidaşlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

"İş Sağlığı ve İş Güvenliği" konulu sunumunun yapıldığı toplantı, ilçe donatım ile bakım ve onarım durumlarının değerlendirilmesi, dilek ve temennilerin bildirilmesiyle sona erdi.

Toplantıya, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bahattin Gök, Simav Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Belediye Başkanı Süleyman Özkan ve ilçelerin milli eğitim müdürleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber