Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Nisan 2018 - 14:13 Yorum: 0

Simav’da Kırgızistan rüzgarı esti

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Merkez Gülizar Eren İlkokulu tarafından hazırlandı.

Simav’da Kırgızistan rüzgarı esti

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Merkez Gülizar Eren İlkokulu tarafından hazırlandı. Yöresel oyunlardan Türk Bayraklı gösterilere kadar tüm gösteriler coşkuyla izlenirken, Kırgızistan'dan gelen misafir öğrenciler, vatandaşların ilgi odağı oldu. Simav'daki 1 haftalık misafirliklerinde tüm ilçeyi gezme imkanı bulan konuk öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaptıkları gösterilerle göz doldurdu, büyük alkış topladı.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kırgızıistan ve Bulgaristan'dan gelen öğrenci ve öğretmenleri misafir etmenin gurunu yaşadıklarını belirtti. Özkan " Çocuklar bizim geleceğimizin teminatı olacak, onlar için ne yapsak azdır" dedi. (MEİ-EFE)

Simav’da Kırgızistan rüzgarı esti

Simav’da Kırgızistan rüzgarı esti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber