Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mart 2017 - 10:08 Yorum: 0

Simav’da referandum toplantısı

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde vatandaşların doğru bilgilendirilmesi için siyasiler kolları sıvadı.

Simav’da referandum toplantısı

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde vatandaşların doğru bilgilendirilmesi için siyasiler kolları sıvadı. Kütahya AK Parti Milletvekili Vural Kavuncu'nun da katıldığı bilgilendirme toplantısına, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, ile AK Parti Simav Gençlik Kolları ve kadın kolları katıldı.

Simav Belediye Başkanlığında yapılan toplantıda Süleyman Özkan, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini ifade etti. Özkan " Bu süreçte atacağımız adımlara dikkat etmemiz gerekir" dedi.

Kalıcı siyasi istikrarın, etkili ve hızlı icraatların, uzlaşma ve birliğin sağlanacağı kapının, 16 Nisan'da açılacağını belirten Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ın kapanış konuşması ile bilgilendirme toplantısı sona erdi. (MEİ-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber