Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Kasım 2019 - 10:23 Yorum: 0

Simavlı gençlerin şampiyonluk sevinci

Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Kazcıoğlu Otomotiv Spor Kulübü'nün, Kulüpler arası genç erkekler voleybol müsabakaları sonunda Kütahya...

Simavlı gençlerin şampiyonluk sevinci

Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Kazcıoğlu Otomotiv Spor Kulübü'nün, Kulüpler arası genç erkekler voleybol müsabakaları sonunda Kütahya il şampiyonu olduğu bildirildi.

Simav Kazcıoğlu Otomotiv Spor Kulübü antrenörü Çetin Aysu, "Simavlı gençlerimizin, voleybolda göstermiş olduğu başarılar gün geçtikçe artıyor. Bizlere bu imkanı sağlayan Şeref Kazcıoğlu ve Şener Kazcıoğlu'na, bizimle birlikte olan velilerimize, varlığını her zaman yanımızda hissettiğim meslektaşlarım ile Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Mustafa Sapmaz'a teşekkür ediyoruz. Hedefimiz, sürdürülebilir başarılar ile Türk Milli takımına sporcu yetiştirmek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber