Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 09 Kasım 2019 - 12:08 Yorum: 0

Simavlı öğretmenler Ege bölgesi şampiyonu oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen öğretmenler arası Türkiye voleybol şampiyonasında, Simavlı erkek öğretmen voleybol takımının Ege bölgesi...

Simavlı öğretmenler Ege bölgesi şampiyonu oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen öğretmenler arası Türkiye voleybol şampiyonasında, Simavlı erkek öğretmen voleybol takımının Ege bölgesi şampiyonu olduğu bildirildi.

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi " Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğümüz tarafından, öğretmenlerimiz arasındaki iletişimi artırmak, birlik ve dayanışma duygularını geliştirmek, sporun önemini vurgulamak ve geniş kitlelere yayılmasında öğretmenlerimizin rehberliğinden yararlanmak amacıyla düzenlenen voleybol Türkiye öğretmenler kupası turnuvasında, erkek öğretmen voleybol takımımız önce Kütahya il birincisi, daha sonra Ege bölgesi şampiyonu oldu. Öğretmenler günü haftasında Ankara'da Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek olan öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarını devamını diliyoruz" dedi.

Simavlı öğretmenler Ege bölgesi şampiyonu oldu

Simavlı öğretmenler Ege bölgesi şampiyonu oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber