Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 13 Ağustos 2017 - 00:48 Yorum: 0

Şimşek: “Mücadeleden memnunum”

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, ligin ilk haftasında 3-0 mağlup oldukları Adanaspor maçı sonrası, oyuncularının mücadelesinden...

Şimşek: “Mücadeleden memnunum”

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, ligin ilk haftasında 3-0 mağlup oldukları Adanaspor maçı sonrası, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu söyledi.

Adanaspor karşısında 3-0 alınan mağlubiyet sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şimşek, "Adanaspor'u kutluyorum. Süper Lig'den düşmüş bir takım. Transferlerle çok iyi bir takım olmuş. Maçın başında çok çabuk gol yememiz işi bozdu. İkinci yarı toparlandık, mücadeleye girdik. Mücadele ve disiplinden memnunum. Ama skordan memnun değilim. Hakemin biraz daha dikkat etmesi lazım. İlk maç olmasına rağmen biraz daha dikkat edip futbolculara biraz daha iyi davranması lazımdı. Bunun telafisi var" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber