Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı16:36 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba marifetmiş gibi o anları paylaştı16:35 Aydın’da termometreler 30 dereceyi gördü
Sami Er
Spor 21 Eylül 2014 - 19:04 Yorum: 0

Şimşek ve Tural ikilisi şampiyon

Türk ve yabancı diplomat ile bürokratların mücadele ettiği 5. Embassy Tenis Turnuvası'nda, Maliye Bakanı Şimşek ve Tenis Federasyonu Başkanı Tural ikilisi şampiyon oldu.

Şimşek ve Tural ikilisi şampiyon

19 Mayıs Spor Kompleksi arasında yer alan Ankara Tenis Kulübü (ATK) kortlarında düzenlenen turnuvanın ikinci gününde çift beyler küme maçları yapıldı.

Turnuvada finale kalan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural ikilisi, uzman tenisçilerle savaş etti. Şimşek ve Tural çifti, maçı 2-1 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

'Demekki 40 yaşından sonra da tenise başlanabiliyormuş'

Bakan Şimşek ve Başkan Tural, maçın peşinden matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maçın çekişmeli geçtiğini ve ilk kez bir tenis turnuvasında finale kaldığını ifade eden Şimşek, bu spor branşındaki 3 sene öncesine dayandığını, 45 yaşında eline raket aldığını söyledi. 

Ağrı ve Batman'da tenisi tabana yaymak için kompleksler oluşturduklarını bildiren Şimşek, Batman'da kurulan, kapalı ve açık kortlardan oluşan tenis kompleksinin açılışını yakında yapacaklarını kaydetti.

Şimşek, 'Bizlerin tenise hevesi umut ediyorum ki mahalle aralarına bunu yayar. Batman'da gerçekte belki biz bir sokak tenisi kampanyası yapacağız. Batman'da gideceğiz, sokaklarda tenis kortları kuracağız. Çocuklara yönelik orada bir heyecan, savaş ruhu oluşturacağız' değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Şimşek, Batman'daki bu tesisin Türkiye'deki en planlı oluşturulmuş tesis olduğunu da belirtti. 

Şimşek'in, 'Belki bir gün 60 ıslak üstü kategoride Türkiye'de yarışırız' sözleri üzerine Tural, 'Emekli olunca Bakanımla tenis turnuvaları arkasında koştururuz' yönünde espri yaptı. 

Tural, Şimşek'in 3 yıldır tenis oynayan birisi için fazla fazla muvaffakiyetli olduğunu anlatım ederek, 'Maçı kazanan Bakanımdı. Bu bu şeklinde turnuvalarda az kusur yaptığınızda kazanıyorsunuz. Bitirici vuruşlar Sayın Bakanımdan geldi. Kendisini kutlama ediyorum. Demek ki azmedince, bu işe ciddiyet verince 40 yaşından sonra da tenise başlanabiliyormuş' diye konuştu. 

Karşılaşmayı Bakan Şimşek'in benzeri Esra Şimşek, çocuklarıyla izledi.

Muhabir: Seval Ocak Adıyaman

ETİKETLER: Şimşek , Tural , ikilisi , şampiyon
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber