Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Temmuz 2022 - 10:48 Yorum: 0

SİNABDER Turna Balığı Yakalama Yarışması renkli görüntülere sahne oldu

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) tarafından Ankara'nın Ayaş ilçesinde bulunan Canıllı Barajı'nda, "Sincan Amatör Olta Balıkçıları...

SİNABDER Turna Balığı Yakalama Yarışması renkli görüntülere sahne oldu

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) tarafından Ankara'nın Ayaş ilçesinde bulunan Canıllı Barajı'nda, "Sincan Amatör Olta Balıkçıları ve Kara Avcıları Derneği (SİNABDER) Turna Balığı Yakalama Yarışması" gerçekleştirildi. Eğlenceli anlara sahne olan yarışmada, çeşitli kategorilerden derece elde edenler ise ödüllendirildi.

ASOF tarafından, Birleşmiş Milletler Küresel Çevre Fonu (GEF/SGP) desteği ile SİNABDER Turna Balığı Yakalama Yarışması düzenlendi. "Ankara'nın Önemli Sulak Alanlarında Eko-Turizm ve Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Projesi" kapsamında, "Ankara'da Geleceğe Rastgele" sloganı ile gerçekleştirilen yarışmaya Ankara'nın Ayaş ilçesinde bulunan Canıllı Barajı ev sahipliği yaparken, çeşitli kategorilerde derece elde edenler ise ödüllendirildi. 174 olta balıkçısı katılım sağladığı yarışmada yakalanan 9 turna balığı yarışma kuralları çerçevesinde tekrar suya bırakıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan izinli yarışmaya, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün gözlemci olarak yer aldığı belirtilirken, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ayaş Belediyesi, Çanıllı Mahallesi Kalkınma Kooperatifi ve muhtarlıkların da destekte bulunduğu aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber