Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2016 - 13:48 Yorum: 0

Sinan Akçıl; “Fethiye benim ikinci evim”

Fethiye'de yakın dostu Ercan Torunoğulları'nın yeni doğan bebeğini görmeye gelen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Fethiye'nin ikinci evi gibi olduğunu ve...

Sinan Akçıl; “Fethiye benim ikinci evim”

Fethiye'de yakın dostu Ercan Torunoğulları'nın yeni doğan bebeğini görmeye gelen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Fethiye'nin ikinci evi gibi olduğunu ve ilçede mutlaka bir klip çekeceğini ifade etti.

Yeni şarkısı "Şarttır'ı ikk defa Fethiye'de bir konserde seslendirdiğini söyleyen Akçıl, "Şarttır, Fethiye'de başlayıp bütün yazlık bölgelere yayılan bir dalga oldu. İlk kez burada bir konserde seslendirdik. Mutluyum. İnşallah çok güzel tepkiler alırız. Yine rekorlarımızı kırarız. En son 78 milyon izlenmede bırakmıştık son şarkımızı. Bu da 80 milyon- 100 milyon neden olmasın. "İlle de seni sevmem bana bence bana şarttır şarttır" halka yazıldı. Halk sevsin, halk mutlu olsun diye yazılmış bir şarkıdır. Her şarkıdan bir anlam çıkartılıyor ama bu şarkıda gerçekten özel bir mesaj yok. İnsanların eğlenmesi için yazılmış bir şarkı" dedi.

15 Temmuz darbe girişimini hain bir terör saldırısı olarak yorumlayan Akçıl, şöyle konuştu: "Darbe girişimine karşı ilk saatlerde yazanlardan biri de benim. Bu saldırıya dik durduğum için bütün ülkem gibi çok mutluyum. Tüm dünyaya çok güçlü olacağımızı bir kez daha ispatladık. Bu terör saldırısı bitti fakat üstüne bombalama olayları oldu. Ben o bombalamanın ertesi günü sahneye çıkmak zorundaydım ve kendi kendime bir karar aldım. Çıkmam gerekiyor dedim. Bu kadar insan gelmiş, onlara umut vermek adına konserimi yaptım. Bundan sonrada böyle bombalama olaylarının ertesi günlerinde konserlerim olursa eğer onları iptal etmemeyi düşünüyorum tam tersine elimde Türk bayrağıyla sahneye çıkarak o insanlara umut ve mutluluk vermek istiyorum. Bunun doğru bir karar olduğunu düşünüyorum çünkü onların amacı bizim ışıklarımızı kapatmamızı, güneşi yok etmemizi istiyorlar. Biz ülke olarak her gün yeniden o güneşi doğdurmalıyız. O yüzden bütün hayatımızı el ele birlik altında ne olursa olsun devam ettirmeliyiz. Eğer bizde umut vermezsek ülke tamamen umutsuzluğa kapılır"

Şarttır parçasına klip çektiklerini ve Perşembe günü yayınlanacağını belirten Akçıl, daha sonraki şarkılarından birine Fethiye'de klip çekmek istediğini söyledi. Fethiye'nin ikinci evi gibi olduğunu ifade eden Akçıl, "Fethiye benim ikinci evim, ailem gibi oldu. Torunoğulları ailesiyle çok yakın ilişkiler içerisindeyim. Onlar sayesinde burayı bu kadar çok sevdim. Fethiyeliler artık sokakta beni görmeye alıştılar. Günde yaklaşık bin tane fotoğraf çektiriyorum ama değiyor. Fethiye'de daha çok konser vermeyi düşünüyorum ve mutlaka bir klip çekeceğim" diye konuştu.

Akçıl, yeni imajıyla Amerikalı efsane oyuncu Clark Gable ve Yeşilçam'ın Türk oyuncusu Ayhan Işık'a benzetilmesini "Bıyıktan dolayı öyle söylenildi. Fotoğraf çekinirken farkına varmadan bir imaj değişikliği yapalım dedim. Ama insanlar beğendi. Yaz sonunda bu imajı değiştiririm çünkü hemen sıkılan bir insanım. Her fotoğraf çekiminde birisine benzetiyorlar. Justin Bieber ile başladı. Bir ara Justin Timberlake oldu. Şimdi Clark Gable ve Ayhan Işık'a sıçradık" ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Akçıl: "İnsanların benim şarkılarımla çok güzel aşklar yaşamasını diliyorum. Şarttır'dan sonra Mustafa Ceceli'nin çıkış şarkısı benim olacak. İrem Derici ile düet yaptılar. Mustafa ile İrem'in şarkısına imza attım. Ebru Gündeş, Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Simge Sağın, Demet Akalın şuanda çalıştığım ve şarkı verdiğim isimler. Kendi albümlerim kadar başkalarına verdiğim şarkılar da beni heyecanlandırıyor" diye konuştu.

Sinan Akçıl; “Fethiye benim ikinci evim”

Sinan Akçıl; “Fethiye benim ikinci evim”

Sinan Akçıl; “Fethiye benim ikinci evim”

Sinan Akçıl; “Fethiye benim ikinci evim”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber