Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...22:56 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve...22:54 Pendik’te çekiciyle tehlikeli yolculuğa para cezası
Spor 19 Aralık 2014 - 11:18 Yorum: 0

Sinan Kurumuş gollerini sıralayacak, Beşiktaş'a dönecek

Tepecikspor'da kiralık olarak oynayan Kurumuş: "(Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic) Hocam, gidip oynamam, kendimi çok geliştirmem ve goller atmam gerektiğini söyledi. Ben de Tepecikspor'da 10 gol atarak başarılı bir ilk yarı geçirdim"

Sinan Kurumuş gollerini sıralayacak, Beşiktaş'a dönecek

BURSA (AA) - ŞABAN KILIÇCI - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tepecikspor'da kiralık olarak forma giyen Sinan Kurumuş, sezonun ikinci yarısında performansını artırarak bonservisinin bulunduğu Beşiktaş'a dönmeyi hedefliyor.

Sezon başında Tepecikspor tarafından kiralanan Kurumuş, ilk devrede ikisi Ziraat Türkiye Kupası olmak 15 maça çıkıp 10 gol attı.

Devre arası tatilini memleketi İnegöl ilçesinde geçiren Kurumuş, formunu korumak için İnegölspor'un Mesudiye Tesisleri'nde idman yapıyor.

Kurumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında 4-5 kulüpten daha teklif geldiğini ancak Tepecikspor'u tercih ettiğini söyledi.

Sezonun ilk devresini çok iyi geçirdiğini belirten Kurumuş, "Güzel goller attım, mutlu oldum. Yeri geldi arkadaşlarıma üzüldüm ama Tepecik'in yeri elbette burası değil. Ligin ikinci yarısında Tepecikspor'u daha yukarı çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Bu sezon ligde 25 gole ulaşmayı hedeflediğini anlatan Kurumuş, Tepecikspor'a gelmeden önce Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile görüştüğünü dile getirdi. Kurumuş, şöyle konuştu:

"Hocam, gidip oynamam, kendimi çok geliştirmem ve goller atmam gerektiğini söyledi. Ben de Tepecikspor'da 10 gol atarak başarılı bir ilk yarı geçirdim. Beşiktaş'ta çok kaliteli santraforlar var. Demba Ba var, Mustafa ağabey var, Cenk Tosun var. Çok iyi adamlar var ama iyi bir çıkış yaptığım zaman inşallah orada yer bulurum. Beşiktaşlı yöneticilerle sık sık görüşüyorum. Herkes beni arayıp halimi hatırımı soruyor. Ben de onları arıyorum. 'Böyle devam et. Böyle devam ettiğin zaman biz de seninle gurur duyuyoruz' diyorlar. İnşallah sezon sonu Beşiktaş'a döneceğim. Beşiktaş formasına herkes talip olur ama ben oradan Boluspor'a, Kahramanmaraşspor'a gitmiştim. Bu sene Tepecikspor'da kiralık olarak oynuyorum. Futbol anlamında biraz daha olgunlaştım. Kişisel olarak da olgunlaştım. İnşallah ikinci yarıda kendimi daha çok gösterip, daha çok goller atıp Beşiktaş'a geri dönmek istiyorum."

Kurumuş, Beşiktaş ile sözleşme süresinin 30 Haziran 2017'ye kadar olduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber