Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 10:48 Yorum: 0

Şinasi Live Music açılıyor

Şinasi Live Music 21 Ekim'de Adana'da kapılarını eğlence severlere açıyor.

Şinasi Live Music açılıyor

Şinasi Live Music 21 Ekim'de Adana'da kapılarını eğlence severlere açıyor. Elif Kendik, Retrobüs, Gözde Okan, Sade Band ve Sütlü Kakao gibi eğlenceli müzik grupları, ekim ayında Şinasi Live Music sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Her hafta şehir dışından eğlenceli müzik gruplarını ve sanatçıları sahnesinde ağırlayacak olan Şinasi Live Music, kapılarını 21 Ekim Cuma günü Seyhan ilçesindeki Ziyapaşa Bulvarı, Şinasi Efendi Caddesi'nde eğlence severlere açıyor.

Çarşamba, cuma ve cumartesi günleri Adana'nın eğlence hayatını değiştirmeyi hedefleyen Şinasi Live Music, yerli-yabancı pop, jazz, blues, funk, reggae, eski 45'likler, Türkçe 90'lar, özel konsept geceler ve sürpriz ünlü sanatçılarla Adana'da eşi benzeri olmayan bir mekan olarak görücüye çıkacak.

21 Ekim Cuma günü Elif Kendik ve Orkestrası, 22 Ekim Cumartesi Retrobüs, 26 Ekim Çarşamba Gözde Okan & İnat Band, 28 Ekim Cuma Sade Band, 29 Ekim Cumartesi ise Sütlü Kakao grupları, Şinasi Live Music sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber