Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 21 Ocak 2021 - 12:28 Yorum: 0

Sınav stresini yenen öğrenciler, güvenli interneti öğrendi

DENİZLİ (İHA) – Denizli'de Kale Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, İngilizce öğretmenlerinin hazırladığı proje sayesinde...

Sınav stresini yenen öğrenciler, güvenli interneti öğrendi

DENİZLİ (İHA) – Denizli'de Kale Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, İngilizce öğretmenlerinin hazırladığı proje sayesinde hem sınav stresini yendi hem de güvenli interneti öğrendi.

Türkiye'nin farklı illerindeki 6 okulla yürütülen "Wordy for LGS" isimli e-Twinning projesine dahil olan Kale Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, hem sınav streslerini azaltıyor hem de web 2.0 araçlarını olumlu güvenli ve faydalı amaçlar için kullanmayı öğreniyor. Projenin önemli bir ayağını oluşturan web 2.0 araçları güvenlik internet kullanımı, ikinci nesil internet hizmetlerini ve toplumsal iletişim sitelerini güvenli ve faydalı kullanma eğitimlerini kapsamıyor.

Kale Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Mehmet Fırat Demirtaş koordinatörlüğünde çalışmalarına devam edilen proje, İlçe Kaymakamı Abdulkadir Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım ve Okul Müdürü Mehmet Baylavlı'nın destekleriyle başarılı bir şekilde yürütülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber