Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 27 Haziran 2021 - 11:08 Yorum: 0

Sınava son anda koşarak yetiştiler

Yükseköğretim Kurumları Sınavı başladı. Sınava bazı adaylar yine son dakika yetişerek, sınav salonuna girebildi.

Sınava son anda koşarak yetiştiler

Yükseköğretim Kurumları Sınavı başladı. Sınava bazı adaylar yine son dakika yetişerek, sınav salonuna girebildi.

Türkiye genelinde yaklaşık 2 buçuk milyon öğrencinin heyecanla beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavı başlandı. Sınava girecek olanlar korona virüs tedbirleri kapsamında okula alındı. Öğrencilerin sıralarda velilerin ise okul bahçesinde ter döktüğü sınavda, kimi öğrenciler kapıların kapanmasına saniyeler kala koşarak yetişti.

Kızı sınava giren Ercan Karaca, "Kızım girdi, dün doğal olarak biraz heyecan yapmış. Bugün biraz daha sakin, mutlaka düne göre biraz daha heyecanlı olmayacak. Çok iyi çalıştı, her gün çalışıyor. Zaten pandemiden dolayı herhangi bir yere de gitmedi. İyi hazırlandı inşallah tüm öğrenciler için iyi geçer, hedefi diyetisyenlik" dedi.

Çocuğunu bekleyen bir baba da, "Çocuklarımız yaklaşık 13 yıldır bu günler için hazırlanıyorlardı. Allah yardımcıları olsun. Heyecan verisi bir duygu" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber