Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:08 Yorum: 0

Sincan Belediyesinden Yeni Bir Hizmet Daha

Hizmetlerinde teknolojinin imkanlarından üst düzeyde faydalandığını belirten Sincan Belediye Başkanı Doç.

Sincan Belediyesinden Yeni Bir Hizmet Daha

Hizmetlerinde teknolojinin imkanlarından üst düzeyde faydalandığını belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna," Teknolojiyi en hızlı ve en verimli kullanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz" dedi.

Teknolojik gelişmeleri hizmete dönüştüren Sincan Belediyesi, vatandaştan gelen istek ve önerileri artık WhatsApp iletişim hattı üzerinden, daha hızlı cevaplayacak. Sincanlılar, temizlik konusundaki istek, şikayet ve önerilerini anında belediyeye iletebilecek.

"SİNCAN BELEDİYESİ WHATSAPP İLETİŞİM HATTINI HİZMETE SUNDU"

Sincan Belediyesi WhatsApp iletişim hattını hizmete sundu. Sincanlılar, internetin olduğu her yerde Sincan Belediyesiyle bağlantı kurabilecek. 0530 861 63 23 numaralı iletişim hattını akıllı telefonlarına kaydeden vatandaşlar, temizlik konusundaki istek, şikayet ve önerilerini fotoğraf da ekleyerek anında belediyeye iletebilecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki görevliler tarafından değerlendirmeye alınacak olan iletiler, en kısa sürede çözüme kavuşturulacak. Bu sayede vatandaşlar belediyeye gelmeden istediği bilgilere kısa sürede ulaşabilecek.

Vatandaştan gelen istek ve önerileri ön planda tuttuklarını vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, gerçekleştirilen birçok projede vatandaşın da fikrine başvurduklarını hatırlattı. "Vatandaşımızla her an el eleyiz" diyen Başkan Tuna, "Halk günlerimizde, mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sürekli istişarelerde bulunuyoruz. Bunların yanında hizmetlerimizde teknolojinin imkanlarından da üst düzeyde faydalanıyoruz. Teknolojiyi en hızlı ve en verimli kullanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Sincanımıza daha hızlı hizmet sunmak için kullanıma açtığımız WhatsApp iletişim hattı sayesinde de vatandaşlarımızdan gelecek talep ve önerileri en hızlı şekilde çözüme kavuşturacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber