Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 10:23 Yorum: 0

Sincan Belediyesinin hobi ve meslek edindirme kursları 7’den 70’e hizmet veriyor

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Vatandaşlarımız kurslarımız sayesinde hem yeteneklerini geliştiriyor hem de yeni beceriler kazanıyor. Kurslarımızla,...

Sincan Belediyesinin hobi ve meslek edindirme kursları 7’den 70’e hizmet veriyor

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Vatandaşlarımız kurslarımız sayesinde hem yeteneklerini geliştiriyor hem de yeni beceriler kazanıyor. Kurslarımızla, eğlenerek öğrenme fırsatını her yaştan vatandaşımıza sunuyoruz" dedi.

Sincan Belediyesi, hobi ve meslek edindirme kurslarına 7'den 70'e tüm yaş aralığında vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor. Kurslar arasında ebru sanatından ahşap boyamaya, takı tasarımından iğne oyasına birçok farklı kurs programı bulunuyor. Vatandaşlar yıl boyunca Sincan Belediyesinin www.sincan.bel.tr uzantılı internet adresinden kurslara kaydını yapabiliyor.

Yüzlerce kursiyerin 22 farklı dalda eğitim gördüğü kurslar Tandoğan Kültür ve Sanat Merkezi'nde veriliyor. Bilgisayar, ebru sanatı, takı tasarımı, İngilizce, basketbol, tekvando, voleybol, iğne oyası ve ahşap boyama gibi onlarca farklı dalda eğitim verilen kurslara katılan vatandaşlar, hem boş zamanlarını değerlendiriyor hem de becerilerini geliştiriyor.

Ücretsiz 22 farklı branş

Kursiyerler, 22 farklı branşta açılan kurslardan ücretsiz olarak yararlanıyor. Aynı zamanda kursiyerler kurs sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya sahip oluyor. Hobi ve meslek edindirme kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar yıl boyunca Sincan Belediyesinin www.sincan.bel.tr uzantılı internet adresinden kaydını yapabiliyor.

Eserler farklı şehirlerde sergilenebiliyor

Sincan Belediyesinin hobi ve meslek edindirme kurslarında eğitim alan kadın, erkek, yaşlı, genç yüzlerce vatandaş eserlerini sergileme imkanına da sahip oluyor. Ortaya konulan eserler, kurs bitiminde vatandaşların da beğenisine sunuluyor. Ayrıca el sanatları alanında kurs gören vatandaşların eserleri farklı şehirlerde de sergilenebiliyor.

"7'den 70'e herkesin ilgisini çeken kurslarımız yıl boyunca vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor"

Temel belediyecilik hizmetleri kadar sosyal ve kültürel hizmetlere de önem verdiklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, yürütülen faaliyetlere ilişkin ise "İnsanımızı merkeze alarak çalışıyor, hizmet ve projelerimizi bu doğrultuda üretiyoruz" ifadelerini kullandı.

Hobi ve meslek edindirme kurslarına olan ilginin memnuniyet verici olduğuna dikkat çeken Tuna, "Vatandaşlarımız kurslarımız sayesinde hem yeteneklerini geliştiriyor hem de yeni beceriler kazanıyor. Kurslarımızla, eğlenerek öğrenme fırsatını her yaştan vatandaşımıza sunuyoruz. 7'den 70'e herkesin ilgisini çeken kurslarımız yıl boyunca vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber