Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Haziran 2021 - 11:49 Yorum: 0

Sincan Belediyespor BAL’da çeyrek finale yükseldi

Sincan Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 5'inci haftasında Ankara D.S.İ. Spor'u 3-0 mağlup ederek Ankara grubunu lider tamamladı ve çeyrek finale...

Sincan Belediyespor BAL’da çeyrek finale yükseldi

Sincan Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 5'inci haftasında Ankara D.S.İ. Spor'u 3-0 mağlup ederek Ankara grubunu lider tamamladı ve çeyrek finale yükseldi.

Sincan Belediyepor, 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumu'nda Ankara D.S.İ. ile ikinci kez karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısını Fehmi Arslan'ın attığı golle 1-0 önde tamamlayan Sincan Belediyespor'da ikinci gol ise Göksel Söyler'den geldi. Ankara D.S.İ karşısında üstünlüğü garantileyen Sincan ekibi, Eşref Keçeci'nin vuruşuyla bir kez daha topu ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0'a getirdi.

Bu sonucun ardından Sincan Belediyespor, Ankara grubunu namağlup lider tamamladı ve çeyrek finale yükseldi. Sincan Belediyespor'un çeyrek finaldeki rakibi ise Bolu Abant FK oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber