Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2016 - 13:13 Yorum: 0

Sincan, meydanlarda demokrasi nöbetinde

Sincanlıların demokrasi nöbeti devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan kadın, erkek, genç, yaşlı binlerce Sincanlı sabahın...

Sincan, meydanlarda demokrasi nöbetinde

Sincanlıların demokrasi nöbeti devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan kadın, erkek, genç, yaşlı binlerce Sincanlı sabahın ilk ışıklarına kadar terk etmediği meydanlarda demokrasi nöbeti tutmayı sürdürüyor. Darbe girişiminin ilk dakikasından itibaren harekete geçen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'da meydanlarda vatandaşla birlikte demokrasi nöbetinde.

Sincan'da ilk olarak Lale Meydanı'nda toplanan vatandaşlar daha sonra otobüsler ve metro aracılığıyla Kızılay meydanı ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde götürülüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan "evlerinize dönün" çağrısına kadar nöbetin devam edeceğini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Tuna, memleketine ve milli iradesine sahip çıkan vatandaşlara teşekkür etti. Sincanlılarla beraber Kızılay Meydanı'nda demokrasi nöbetine devam eden Başkan Tuna, burada vatandaşların fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber