Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Eylül 2016 - 11:23 Yorum: 0

Sincan’da işletmelere ’Kurban Bayramı’ denetimi

Kurban Bayramı'na yönelik çalışmalarını hızlandıran Sincan Belediyesi, tatlı üretim merkezlerinde denetim gerçekleştirdi.

Sincan’da işletmelere ’Kurban Bayramı’ denetimi

Kurban Bayramı'na yönelik çalışmalarını hızlandıran Sincan Belediyesi, tatlı üretim merkezlerinde denetim gerçekleştirdi. Kurallara uymayan işletmeler için tutanak tutularak, idari yaptırım uygulandı.

Sincanlıların daha temiz ve sağlıklı gıda tüketimi için gece gündüz çalışan Sincan Belediyesi, ilçe sınırlarındaki tatlı ve şekerleme üretim merkezlerinde "Kurban Bayramı" denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde işletmelerin üretim ve depolama alanları, kullanılan gıda malzemeleri, iş elbiseleri, hijyen koşulları ve iş yeri açma ruhsatları tek tek kontrol edildi.

Sincan Belediyesi zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, başta tatlı olmak üzere şekerleme üretimi yapan işletmeler kapsamlı bir şekilde denetlendi. Denetimi yapılan çoğu işletmede herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmazken, kurallara uymayan işletmeler için tutanak tutularak, idari yaptırım uygulandı.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha temiz gıda tüketmesi için denetimlerimizi sürdüreceğiz" dedi. Vatandaşların sağlığını tehlikeye düşürecek üretimlere izin vermeyeceklerini belirten Başkan Tuna, "Bizim için önemli olan vatandaşımızın sağlığı ve huzuru. Daha mutlu, daha sağlıklı ve daha huzurlu bir Sincan için çalışmalarımız aralıksız devam edecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber