Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Haziran 2016 - 10:58 Yorum: 0

Sincanlı Güngörmüşler İftar Sofrasında Buluştu

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Büyüklerimiz her zaman başımızın tacı. Onların hayır dualarını almak ve güzel temennilerini duymak bizim için...

Sincanlı Güngörmüşler İftar Sofrasında Buluştu

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Büyüklerimiz her zaman başımızın tacı. Onların hayır dualarını almak ve güzel temennilerini duymak bizim için en güzel hediye" dedi.

Sincan Belediyesinin Ramazan etkinliklerinin simgesi haline gelen gönül sofraları bu yıl güngörmüşler için kuruluyor. Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna da ileri yaştaki vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeye devam eden Sincan Belediyesi, güngörmüşleri iftar sofralarında bir araya getiriyor. Sincanlı güngörmüşler kendileri için hizmete sunulan konaklarda bir araya gelerek oruçlarını açıyor.

Ramazan Ayı'nın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Tuna, gönül sofralarında vatandaşla bir araya gelip, sohbet edip, fikir alış verişinde bulunuyor. Tüm güngörmüşleri gönül sofralarında buluşmaya davet eden Tuna, "Büyüklerimiz her zaman başımızın tacı. Onların hayır dualarını almak ve güzel temennilerini duymak bizim için en güzel hediye" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber