Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:23 Vezirköprü’de gece yarısı kırmızı karınca operasyonu: Zararlı böcekleri yiy...22:23 Manisa’nın minik karatecileri milli takım yolunda22:21 Sakarya’da dehşete düşüren olay22:21 Bocce İl Birinciliği müsabakalarında gelenek bozulmadı22:20 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe - Olympiakos maçını trib...22:19 İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik22:19 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Dünya barışının kalbi Ortadoğu’dur"22:18 UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (Maç devam ediyor...22:15 Bakan Koca: "Tokat’ta meydana gelen depremde 1 kişi etkilenmiştir"22:13 U dönüşü yapan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi22:02 Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor22:00 Ağrı’da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı22:00 AFAD: "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 21.45’te 4 büyüklüğünde bir artçı...21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek
Türkiye 22 Kasım 2017 - 17:53 Yorum: 0

Sincik’te masa tenisi turnuvası yapıldı

Adıyaman'ın Sincik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Sincik'te masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Sincik’te masa tenisi turnuvası yapıldı

Adıyaman'ın Sincik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Sincik'te masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuva yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde masa tenisi yarışması yapıldı. Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi zemin katında yapılan yarışmada kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Yarışma sonucunda Yıldızlar Kategorisinde Çatbahçe Ortaokulu öğrencisi Enes Kaçak birinci, Yarpuzlu Ortaokulu öğrencisi Muhammed Ballı ikinci, yine Yarpuzlu Ortaokulu öğrencisi Hüseyin Akbaş üçüncü oldu.

Gençler Kategorisinde Sincik Anadolu İmam Hatip öğrencisi Enes Türer birinci, Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Tugay Kuzu ikinci ve Abuzer Alkan üçüncü oldu.

Büyükler Kategorisinde ise Murat Gölcü birinci, Nevzat Peker ikinci, Hüseyin Çıplak üçüncü oldu.

Turnuva ile ilgili bilgi veren Sincik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Meriç, "Sincik ilçemizde Halk Eğitim Merkezi ailesi olarak sportif bir etkinlik yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü İrfan Çelenk ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Çoban" ın destekleri ile ortaklaşa yürüttüğümüz bu etkinlik Sincik Kaymakamlığımız ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün teşvikleri ile düzenlendi. Böylece Sincik ilçemizde sportif bir projeye imza attık. Yarışmayı yaş kategorileri arasında düzenlememiz turnuvaya daha güzel bir renk katmıştır. Yarışmaya toplam 79 başvuru yapılmış olduğu göz önünde bulundurularak ilginin yüksek olması yarışmanın yerinde yapıldığının önemli bir göstergesidir" dedi.

Yarışma sonunda dereceye giren kişilere madalyaları ile her kategoride derece yapanlara hediye çekleri verildi.

Sincik’te masa tenisi turnuvası yapıldı

Sincik’te masa tenisi turnuvası yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber