Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 16:23 Yorum: 0

Sındırgı’da Ulaşım Rahatlıyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde ulaşım yollarındaki sıkıntıyı çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Ekrem Yavaş,...

Sındırgı’da Ulaşım Rahatlıyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde ulaşım yollarındaki sıkıntıyı çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Gölcük grup yolunda genişleme çalışması yapılacağını müjdeledi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Karayolları 141. Şube Şefi Sadettin Demiraslan ile birlikte yol yapım sahasında incelemelerde bulundu. Özellikle yaz döneminde kamyonların oldukça fazla kullandığı grup yolunda genişletme çalışması için ihalenin yapıldığı açıklandı. Yer tesliminden sonra önümüzdeki günlerde genişletme çalışmalarının başlayacağını müjdeleyen Başkan Yavaş, "Sındırgı'yı yeni yol diye tabir edilen İzmir - İstanbul yoluna ulaştıran toplam 27 kilometre mesafelik yol güzergahı. Bu yol güzergahında özellikle bizim 10 tane kırsal mahallemiz yer alıyor. Bu yol yer yer 4 metreye kadar daralıyor. Bir tarafında kanal, bir tarafından ova bulunuyor. Karayolları 14. Bursa Bölge Müdürlüğü uhdesinde yolun ihalesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde yol genişletme çalışmaları başlayacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum"dedi.

Karayolları 141. Şube şefi Sadettin Demiraslan ise, "27 kilometrelik yolun ilk 6 kilometrelik bir alanın genişletilmesi için ihalesi yapıldı. Geri kalan yolda ise peyder pey ihalesi yapılarak genişletilecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber